Heeft u behoefte aan verdieping op het gebied van 'Milieu': inzicht in milieuprestaties? Dan kunt u gebruik maken van de Milieubarometer van Stichting Stimular. Dit beproefde instrument bestaat al meer dan 10 jaar en wordt door duizenden organisaties gebruikt.

 

Milieubarometer van Stichting Stimular

 

De Milieubarometer maakt uw milieuprestatie, CO2-footprint en bijbehorende kosten van uw bedrijf of instelling eenvoudig en snel zichtbaar. U vult gegevens over energie, water, afval, emissies, vervoer en papierverbruik in. U krijgt inzicht via grafieken, CO2 footprint, kengetallen, maatregelenselectietool, rapportages en mogelijkheden tot benchmarken. Klik hier voor meer informatie.

 

Organisatieadviesbureaus Van Houten & partners en Kleemans zijn beide Partner van zowel de Milieubarometer als De MVO-Wijzer. Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek.

 

Stichting De MVO-Wijzer heeft deze dienst niet ontwikkeld. Wel heeft de Stichting met de organisatie een samenwerkingsverband omdat Stichting Stimular/ de Milieubarometer aansluit bij de systematiek van De MVO-Wijzer.