MVO-Stakeholderevaluatie

MVO-Stakeholderevaluatie

Referentie: mvoborging001

De MVO-Stakholderevaluatie is nu ook bestellen via de webshop. U kunt dan zelf deze evaluatie uitvoeren. Liever onder begeleiding? Ga dan naar een van de partners van Stichting De MVO-Wijzer voor het aanschaffen en uitvoeren hiervan. 

‘De MVO-Wijzer’ is op basis van de ISO 26000 ‘richtlijn voor maatschappelijke verantwoordelijkheid van organisaties’ ontwikkeld. De MVO-Stakeholderevaluatie wordt gebruikt wanneer een organisatie wil weten hoe het MVO-beleid van de organisatie beoordeeld wordt door medewerkers (inclusief leidinggevenden). Deze vorm van zelfevaluatie sluit goed aan bij stakeholdersmanagement, omdat aan een belangrijke groep stakeholders, medewerkers en leidinggevenden, gevraagd wordt naar hun mening ten aanzien van het MVO-beleid van een organisatie.

Het eindresultaat wordt door de medewerkers en leidinggevenden zelf gegenereerd,  door het beoordelen van de 9 MVO-thema’s van De MVO-Wijzer. De resultaten worden weergegeven in een uitgebreide rapportage. Hiervan zijn de persoonlijke resultaten niet te herleiden.

Het aanvragen van de MVO-Stakeholderevaluatie is eenvoudig. Door te bestellen, krijgt u in een mail een nummer (Product Key) en een URL adres, waarmee u de MVO-Stakeholderevaluatie kunt uitvoeren via de instructie. U kunt na aanschaf, de MVO-Stakeholderevaluatie 3 maanden online, gebruiken.

Medewerkers en leidinggevenden vullen via de internetapplicatie De MVO-Wijzer in. De medewerkers en leidinggevenden beantwoorden per MVO-Thema een aantal stellingen. De resultaten worden direct en een rapport verwerkt. U kunt dit als een Word document openen en opslaan.

De kosten voor het zelf uitvoeren van de MVO-Zelfevaluatie zijn € 150,- excl. BTW. Wilt u meer informatie, stel uw vraag via info@de-mvowijzer.nl

 Mogelijkheden instrumenten De-MVO-Wijzer

Alleen online

€ 150,00 ex. btw

Aanbieding Aanbieding!