Meer weten?

Heeft u behoefte aan verdieping op het gebied van 'Goed bestuur': meten en monitoren van uw MVO-activiteiten? 

Dan kunt u gebruik maken van één van de twee onderstaande instrumenten.

SmartTrackers

 


Een complete en professionele applicatie voor al uw metingen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en CO2.

 

 

Met SmartTrackers voldoet u in één oogwenk aan de eisen van een groot aantal normen en standaarden, zoals de CO2-prestatieladder, EED en de MVO prestatieladder. Met één druk op de knop ziet u waar de meeste winst valt te behalen en maakt u oogstrelende en zeer complete rapportages.

Vraag een gratis demo aan.

 

 

Stichting De MVO-Wijzer heeft deze instrumenten niet ontwikkeld. Wel heeft de Stichting met beide organisaties een samenwerkingsverband omdat beide instrumenten aansluiten bij de systematiek van De MVO-Wijzer.

 

MVO Monitor

MVO MOnitor

 

De monitor is het platform waarmee u op een concrete, meetbare en gestructureerde wijze vorm kunt geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het is de centrale plek waarin resultaten, acties, verantwoordelijke en stakeholders samenkomen.

 

Kijk hieronder naar het filmpje:of op de website van de MVO Monitor. Of maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek.

 

Stichting De MVO-Wijzer heeft dit instrument niet ontwikkeld. Wel heeft de Stichting met de organisatie een samenwerkingsverband omdat de MVO Monitor aansluit bij de systematiek van De MVO-Wijzer.