Heeft u behoefte aan verdieping op het gebied van 'Goed bestuur': meten en monitoren van uw MVO-activiteiten? Dan kunt u gebruik maken van één van de twee onderstaande instrumenten: de MVO Monitor of de CO2management.nl.

 

CO2management.nl

CO2management

 

Met ons systeem kunt u uw totale duurzaamheidsbeleid meten en managen; welke gevolgen hebben besparings-initiatieven, welke energievreters kunt u het beste aanpakken, welke maatregelen hebben de meest positieve gevolgen. Meer dan meten alleen dus, maar echt kunnen sturen op resultaten.

 

Kijk op de website van CO2management. Of maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek.

 

Stichting De MVO-Wijzer heeft deze instrumenten niet ontwikkeld. Wel heeft de Stichting met beide organisaties een samenwerkingsverband omdat beide instrumenten aansluiten bij de systematiek van De MVO-Wijzer.

 

MVO Monitor

MVO MOnitor

 

De monitor is het platform waarmee u op een concrete, meetbare en gestructureerde wijze vorm kunt geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het is de centrale plek waarin resultaten, acties, verantwoordelijke en stakeholders samenkomen.

 

Kijk hieronder naar het filmpje:of op de website van de MVO Monitor. Of maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek.

 

Stichting De MVO-Wijzer heeft dit instrument niet ontwikkeld. Wel heeft de Stichting met de organisatie een samenwerkingsverband omdat de MVO Monitor aansluit bij de systematiek van De MVO-Wijzer.