• Geen partners gevonden.
 • NCI Certificering

  Twintig jaar geleden begon voor Hanneke de Vries, oprichter en directeur, het avontuur van NCI Certificering. Al vanaf dag één is het bedrijf geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie voor systeemcertificatie (ISO en VCA certificaat). Diverse andere keurmerken kunnen ook door NCI Certificering beoordeeld worden.

  We werken vanuit een betrokken, transparante en persoonlijk mentaliteit en maken van een audit een prettige ervaring. In korte tijd zijn we marktleider geworden in verschillende certificeringen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, milieu, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, beveiliging en railinfrastructuur.


  “Het hechte team aan auditoren en officemedewerkers werkt pragmatisch en met een helder doel voor ogen. Dat is iets om trots op te zijn. We onderscheiden ons als CI door onze passie, dynamiek, professionaliteit en klantvriendelijkheid. We maken waar wat we afspreken. Daarbij auditen we naar de eisen van de te toetsen norm, maar hebben we ook een praktische benadering waarbij we meedenken met de klant.”

   

  Hanneke de Vries
  Directeur NCI Certificering