• Geen partners gevonden.
 • Certificatiebureau CGD

  • Certificatiebureau CGD
  • Zwijndrecht
  • https://www.cgdbv.eu
  • Afgeven verklaringen en certificaten

  Opgericht in 1994 onder auspiciën van het Nederlands Verbond voor de Groothandel.

   

  CGD BV is toen gestart met het verlenen van certificatiediensten aan bedrijven en organisaties, die zorgen voor invulling van het logistieke traject tussen de producent en de consument, maar certificeert tegenwoordig veel breder vele soorten organisaties.
  Dus naast groothandel (incl. import en export), opslag, transport, distributie en detailhandel ook productiebedrijven en vele andere dienstverleners.

   

  CGD BV ziet certificatie als middel om uw bedrijfsvoering en/of uw productkwaliteit op het juiste niveau te houden.
  Natuurlijk bent u de expert! U weet het meest van uw product en uw klanten. Wij kennen de markt, de sector, de typische problematiek en weten wat anderen daarvan zo belangrijk vonden, dat daarvoor internationale, europese of landelijke normen zijn ontwikkeld.
  Soms zijn de normen zelfs “alleen maar” door de branche(organisaties) ontwikkeld en uitgebracht. Allemaal in uw belang!

   

  Wij onderzoeken graag of u hier optimaal voordeel uit weet te halen!

  Daarvoor zet CGD BV de beste mensen in. Mensen, die jarenlang hun sporen verdiend hebben in uw branche of sector. Mensen, die het klappen van de zweep kennen. Mensen die uw taal spreken. Gesprekpartners op elk niveau. Zeker ook, ja juist ook, op directieniveau!
  Geen “turvers” die alleen maar briefjes controleren. Neen, mensen, die snappen wat van belang is in uw bedrijf. Die hoofdzaken van bijzaken weten te onderscheiden en u helpen om uw klanten optimaal te kunnen blijven bedienen. Flexibel en doelgericht.

   

  Functioneert uw bedrijf op het juiste niveau en voldoet uw product aan de vastgelegde minimum eisen dan verbinden wij graag onze naam daaraan! U krijgt een CGD certificaat waaraan uw klanten en andere belanghebbenden kunnen zien, dat bij u de zaken goed geregeld zijn.